HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Bøge Design
Kymervej 32, 4140 Borup
Telefon: +45 25 88 31 19
Mail: Anne@bogedesign.dk
CVR: 19527085

Priser og levering

Bøge Design pakker og afsender så vidt muligt alle ordrer samme hverdag, som de er modtaget, såfremt din ordre er modtaget inden kl. 12.00. Vi leverer inden for 1-3 hverdage. For levering af din ordre skal du selv betale fragt. Vi leverer med PostNord.

Se vores priser her:

  • Levering med PostNord: kr. 45,-
  • Fri fragt på køb over kr. 500,-

Betaling

Bøge Design tilbyder følgende betalingsmetoder: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes fra lageret. Alle beløb er i DKK. og er inkl. moms. Bøge Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at vi ikke kan aflæse dine informationer.

Fortrydelsesret

På Bøge Design’s webshop har du 14 dages returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren eller bliver gjort opmærksom på, at ordren kan afhentes det ønskede afhentningssted. Er der aftalt levering af flere varer fra samme ordre over flere omgange, er ovenstående gældende fra den dag den sidste vare er leveret eller klar til afhentning. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du kan IKKE fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Som køber hæfter du selv for returnering af dit køb. Ønsker du at returnere en eller flere varer, udfyldes og vedlægges den fremsendte returseddel forsendelsen, som sendes direkte til:

Bøge Design
Kymervej 32, 4140 Borup

Der afhentes IKKE pakker, der ikke er sendt direkte til ovenstående adresse. Ordrer bestilt af dig som kunde, som ikke afhentes i tide på et evt. ønsket afhentningssted, betragtes IKKE som en returnering.

Varens stand når du sender retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså foretage dig det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Alle originale prismærker og andre mærkater samt evt. æsker må ikke være fjernet.

Refundering af dine penge

Ønsker du at få pengene retur ved fortrudt køb eller i forbindelse med reklamation, vil pengene automatisk blive refunderet til de kontooplysninger, der er registreret i forbindelse med købet indenfor 10 hverdage efter vi har modtaget din returnering. Ønskes pengene retur på anden vis, kontakt os da venligst for en løsning.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder IKKE fejl eller skader begået ved forkert behandling (fx. vask) af varen. Du som kunde skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

Klageadgang

ODR: Ny europæisk klageportal til forbrugere pr 15. februar 2016

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Anne@bogedesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Behandling af persondata

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge www.bogedesign.dk uden at give os oplysninger om dig. Men for at vi kan handle med dig, har vi brug for nogle af de oplysninger, så vi kan håndtere og levere din ordre. Her er tale om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi indsamler og behandler oplysningerne, hvis du vil foretage køb, sende os en forespørgsel på mail eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og gemmer kun oplysninger med dit samtykke, ligesom vi kun indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

Bøge Design benytter bambora.com/da/dk/ til betaling af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

Vi videregiver kun personoplysninger til interne afdelinger og betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til fragt og levering af dine varer. Bøge Design videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

For at kunne optimere www.bogedesign.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest. Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.bogedesign.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html. Bortset fra de ovenstående tilfælde, så udleverer Bøge Design ikke data om dig og vores kunder til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger persondata.

HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Bøge Design’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Bøge Design og du har altid ’retten til at blive glemt’. Simpelt sagt betyder det, at du har krav på, at vi fjerner eller retter personoplysninger som du ikke længere ønsker behandlet eller opbevaret. Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor.

KONTAKT

Bøge Design forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på Anne@bogedesign.dk.